I když nejseš jeho milá,
vzpomínky do srdce si uložila.
Teď otevřela jsi jim vrátka
a je tu báseň - kráska.
27.01.2011 10:47:00 | Tamara
Lásky
jsou tak hmatatelné
v očích
dlaních
i ve vlasech
jsou...hrají si
ve dne i v noci
snění
to bývá nejkrásnější
a taky bolí
když odcházejí
ne už dávno nejsem Tvoje milá
co v srdci bylo
už tam ale zůstane
lásky se mění
ale i zůstávají
formují naše srdce
když umírají
27.01.2011 09:39:00 | Noc17
Tebe stačí ťuknout do víček
A slovíčka sypou se
o lásce, vině i nevině...
27.01.2011 08:56:00 | labuť
taková nostalgie ..
námi občas prochází
uvědomnění, že byly
chvíle
černé
bílé
barevné
záblesky dne
duše zpřízněné
víry vášnivé
záseky do srdce...
ST
27.01.2011 07:27:00 | Mbonita
...esli vona by to nebyla pěkná písnička ...po drobných úpravách ...
27.01.2011 07:23:00 | WhiteSkull