NEROVNICE ŽIVOTA
Císařský řez do pandemie
spirituální šestinedělí tvého já
kvadrant štěstí zneužije
tys tak oduševnělý se zdá
Ale tak nedospělý
lapený v nerovnicích
na druhou i na třetí
citově vyhladovělý
v pošlapaných ambicích
stržen do prokletí.
Kde vládnou emoce
černou rukou zákona
otroctví duše tyranie
kde kanou slzy hluboce
široce padá opona
do tvojí galerie.
Obličejů a přetvářek
na zdech posetých otázkami
už vyřešených nerovnic života
na cestě potkáš pár stopařek
ale kterou si citovými myšlenkami
tvé srdce omotá.
Přečteno 273x
Tipy 23
Poslední tipující: Jiná, šuměnka, vodnař, Kapka, la loba, Niky88, Kars, Javavia, Taog, CULIKATÁ, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)