Anotace: slova jsou prach...
nikonikoto.t jen se dívám kolem sebe,a pak si to zapíšu,je to jednoduché,stejně jako život sám...a jsem rád že mně někdo čte ,děkuji..vyřiď správci že soukromé vzkazy dnes mně nešli odeslat,dik.
28.01.2011 20:12:00 | Radek.oslov.Šafárik
Záleží na tom, kdo ta slova vypouští a jak často je používá... mohou být pohlazením i bolestí...
27.01.2011 22:43:00 | labuť
Slova jsou prach až když přebolí... ST!*** Radku, pro mě hodně zamyšlenkové. Řekni, jak to jenom děláš?
27.01.2011 19:22:00 | NikitaNikaT.