Děti se maj
Oslovit Boha
v básničkách
to už je klišé,
zdá se mi
mít talent
jako Nohavica,
to by se líbalo
chodníky
po kterých
prosíme o odměnu
Káčo, zastav
1.1.
mě poprvé zabolelo,
že lidi už při modlení neklečí
taky že věci maj svoje důvody
že důvody nemaj
a že už neprodávaj
papírový cigarety.
Kdyby je někdy měly
můj svět byl by zase malej
To by bylo bájový
To jo
Přečteno 317x
Tipy 2
Poslední tipující: Cagi
Komentáře (0)