Anotace: Ten měsíc mě nedá spát...dnes mě zas budil celou noc ač ubývá a nebylo ho moc...
Za nocí sám když usínám,
také si s ním občas povídám...
Než vpluji do snů ke hvězdám,
ukolébá mě jeho mam...
__________________
Moc pěkně zpracované téma!
03.03.2011 14:50:00 | Špáďa
imho satelit a kometa není to samé .. ale básnickým obrazům se meze nekladou ...
07.02.2011 09:57:00 | Romana Šamanka Ladyloba
společník na cesty,
který tě pohostí
odrazem sluneční záře
pošimrá naše tváře :-)
Radostný kdo bloudí,mrzutý kdo lehce spí...
28.01.2011 17:55:00 | Danger
já nazývám ho jinak, přestože mě budí
a dlouhá léta dělá průvodce mi nocí
když bývám sama, je společník to ku pomoci
a jeho světlo miluji, ačkoli možná studí...
28.01.2011 14:58:00 | šuměnka
měsíční ctitel co tě miluje..v básni inspiruje:))hezké!
28.01.2011 10:46:00 | xoxoxo