Mlčím
Mlčím,
protože promluvit,
by znamenalo odpustit ti.
Mlčím,
protože mluvením,
bych mohla ublížit ti.
Mohla bych říct,
něco co nechci.
A to vážně nechci!
Možná je to,
můj druh trestu.
Však nejvíce netrestám tebe,
ale pouze a jen sebe.
(Je to tvrdé zjištění,
však lepší než žít vr lži.)
Přečteno 373x
Tipy 2
Poslední tipující: Sladkalu, Helena Lovecká
Komentáře (1)
Komentujících (1)