NEPORUČÍŠ
Máš instinkt šelmy
udeříš
když to nečekám
máš zrak sokola
vidíš
mi přímo do duše
máš čich psa
cítíš
každé mé zaváhání
máš sonar netopýra
pokaždé víš
kde jsem
máš rychlost geparda
pokaždé
jsi o krok přede mnou
máš sílu medvěda
ale mému srdci
neporučíš
aby nemilovalo někoho jiného.
Přečteno 286x
Tipy 19
Poslední tipující: labuť, CULIKATÁ, Helena Lovecká, zenge, zelená víla, la loba, Kars, Květka Š., šuměnka, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)