Culíčku už je mi mnohem líp řekla bych, jen někdy to ještě tak nějak sevře u srce víš... :-)
Děkuji za návštěvu.
28.01.2011 22:14:00 | Mil
"Posunout je aspoň o kus dál,
někam odkud by ten oheň, jenom hřál." ... taky dost dobré ... utnula jsem se v tipování, měl být ST :-)
28.01.2011 18:02:00 | Helena Lovecká
zní mi v uších píseň, co jsem dneska zase zaslechla ... "Jaký si to uděláš, takový to máš" :-)
28.01.2011 18:00:00 | Helena Lovecká