Anotace: Fantazie, to není představovat si, co věci nejsou, ale udělat něco, co by mohly být.
Za plný počet! Téma dobré, a něco mi říká, a po formální stránce se taky zlepšuješ ;) Zase jsou tam nepřesnosti v délce jednotlivých veršů (třeba: "a začít zlobit/umět i jinak působit" - možná by to docela dobře šlo i bez toho "umět", co ty na to? ;)), ale na Tvé poměry je to pokrok ;) Lepšíš se.
12.02.2011 10:50:00 | J.U. Ray