Jsi..
Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=al21Vtlsg4A&feature=related
Poletuju mezi nebem a zemí
Iluze mi oslepily oči
Potok slz proměnil sny..
v realitu dění..
Mění mi úhel pohledu
Podlehnu ?
Tvůj pohled..ukradnu
Ve chvílích snění
Pukne srdce ?
Zmateně..ode zdi ke zdi
Tápeš.. ?
A k ránu..nechce se spát
Chytáš do dlaní mé slzy,
Objímáš mou duši..i dny
Jsi..
Přečteno 367x
Tipy 59
Poslední tipující: Dreamer.Z, Danga, jedam, Tanzania, Beepat, NikitaNikaT., šuměnka, Denael, Gabrielle, Krahujec, ...
Komentáře (11)
Komentujících (11)