ona s Tebou nebo Ty s ní??
kdo koho nahání, kdo komu uniká??
i Múza po básnících někdy zateskní
a básník bohužel zas po ní naříká...
16.02.2011 08:22:00 | šuměnka
cynikovi možná k smíchu
i Múza někdy bloumá líně
bez rytmu a v divném tichu
jak smutný kapr na mělčině
či levná děvka po kantýně
kde svoji zaprodává pýchu
***
Jiří
31.01.2011 22:02:00 | j.c.
Zpíváš jí nádherně
muzikou opojnou...
té své Múze!
Nad vínem v kaverně
objímá vášeň tvou...
a chce Tě! Tuze!
Tak ji zas odepiš!
To vždycky smíš! Víš?!
29.01.2011 01:30:00 | Špáďa