Jak je to se slovy...
Anotace: a emocemi toho, komu jsou věnována...?
Verše, které rozbrečí
i ty největší tyrany,
jsou bezesporu všední,
psané od srdce, a s
velkým cítěním pro slovo.
Je v nich poukázáno
na lásku a zdraví
v mnoha obměnách
a duši, kterou
má každý jinou.
Přesto krásný projev
za přítomnosti toho,
komu je věnován
s přehledem dojme.
S krásnými slovy,
kterými mluvíme
k tomu, koho si ceníme
to prostě bez slz nejde.
Někdy to nejsou slzy,
i když ve většině
případech ano,
a někdy jsou jenom
na krajíčku.
...a i to je známka umění
hýbat s emocemi druhého...
Přečteno 261x
Tipy 14
Poslední tipující: Gabrielle, labuť, Jiná, Květka Š., CULIKATÁ, Helena Lovecká
Komentáře (1)
Komentujících (1)