Anotace: jen/STÍN/
Radku, totok dílko je trefné, perfektní a po přečtení jsem si pozvdychla, neb jsou tam jisté věci, které stejně někdo nepochopí... snad srdce má z kamane? Kdo ví, snad je to jen zaslepení zlobou a záští, právě tím nechtít pochopit, porozumět. ST!*** Tvé dílko je mi dnes šito na míru.
31.01.2011 09:41:00 | NikitaNikaT.