tedy co ty nevzbuzuješ tady za básnické "pohromy" :-)já si raději vezmu brýle, bílou hůl a budu to sledovat, zcela nápadnětajně neodhalitelně :-)
10.02.2011 12:09:00 | zelená víla
Ž i l v skrytu
potěšením
Stavěl vodu a přenášel ji v sítu
a pokoj na něj hleděl / tázavě /
jak prazvláštně se mění
/ tak jako hledí staré fotoaparáty
co objekt měly na hlavě
a místo hlav zas paty /
Ale byl na to zvyklý docela
/ aspoň to říkal svými slovy /
Dík jeho kouzlu by snad voda hořela
Dík jeho fantazii svět byl naruby
A srdce tlouklo v rytmu garderoby
kterou mu určoval
A jeho výmluvnost i ticho krájela
A jeho inspirace se jak žralok zazubí
když sílou stisku čelistí je zachycena…
sám sebe obnažil
sám sobě zbroj svou navlékal
sám v horách snil
sám v žití po chuti byl ženám
…mě nazval Kvítkem
jiné možná květem..a další jeho Mnésareté…
02.02.2011 14:22:00 | šuměnka
ledabylá
s odhalenými ňadry
tak jak to má nejraději
čekám
nedokážu se odtrhnout
pohledem od mísy ovoce
kterou mi složil k nohám
když jsem k němu přicházela
první pozlátko
říza pak spadla
jako vodopád
řeka se rozvířila
okolo kamení
byla bílá
nejeden koráb se v ní utopil
je vůbec možné
aby hetéra milovala
aby z ní někdo city pil?
01.02.2011 19:27:00 | Noc17