Bíšovka
Anotace: O svědomí když hryže
Zastavil jsem se dnes u něj a pohladil se jím
Marně hledám jeho pohled zvenčí
Marně hledám klik
Co on mi dal a zda si něco vzal
Proč na něj myslím záhy zjistím
Není slušné jen si brát taky musíš dát
A tím, že dá taky má
Nebuďme jak svíčka co shoří
Žít se má
Jíst se má
Vychovat i pochovat
Taky malovat
Milovat
Lovit, skolit, pracovat, malovat i milovat
Není to málo, co je nám dáno
Není to moc převzít nad tím moc
Není to málo to tak mít
Přečteno 379x
Tipy 27
Poslední tipující: James Libustka, carodejka, Sladkalu, Stoneman, hypertenze, Romana Šamanka Ladyloba, Zasr. romantik, Judita, Helena Lovecká, drsnosrstej kokršpaněl, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)