enigmaniada..dnes jsem si dala básní tvých desetiboj
a je to paráda, krása, nádhera, slovní ohňostroj
10xST!
10.02.2011 20:15:00 | hašlerka
hmmmm, když dva lidé jsou na stejném místě a prožijí naprosto stejný okamžik, když s nima pak mluvíš, je to jako by byl každý úplně jinde.. To jen proto, že každý vnímal jinak stejnou věc a jinak ji i prožíval..
zajímavá anketní :-)
10.02.2011 12:04:00 | zelená víla
Všichni vypadali sebejistě
/ jen Ona byla nejistá /
A všichni vypadali tolik čistě
/ jen Ona zdáním nečistá /
Nevěděl, od kdy existuje
/ a ani Ona nevěděla /
I poslední vlak dávno ujel
..ač odpověď mu šeptnout chtěla
/ tak jí se vůbec nezeptal /
Chtěl okouzlení, které měla!
Chtěl rozptýlení / o to stál /
Chtěl občasnosti, jimiž zněla
Chtěl nevím co? / však nežádal /
•
Poslouchal, kdy se rozezvučí
by zvuky různé pochytal
a v dlouhé chvíli v tajném místě
jí potom oči zavázal
a ústy zkoušel tělo mučit
pak symfonii rozehrál
…a za cíli šli jistojistě, když ve dví tělo rozeťal…
03.02.2011 15:13:00 | šuměnka