Variace na vzpomínky aneb bezdomáč u pc
Anotace: Dnes nové, tiché, bez ambicí.. nespěchejte a čtěte prosím pomalu s kapkou představivosti.
Sbírka:
Vzpomínání
Obklopen dřevem
vedrem nad hlavou
a zimou pod koleny
na červánkových kamnech
tiše si pobroukává voda na čaj
pak jen tichý vzdech
jak refrén který všichni znají
ticho
jen voda objímá
vysušené lístky čaje
které rozevírají náruč pro věnování
sebe sama
jsou z dalekého kraje
a presto milují vodu
tu zdejší vodu
a zase to
ticho
to ticho co zpívá
a voní, voní vzpomínkami
tak často snívá
Obklopen dřevem
vedrem nad hlavou
a zimou pod koleny
doufá v odpuštění
Přečteno 334x
Tipy 15
Poslední tipující: Nút, oběžnice, hašlerka, Gabrielle, CULIKATÁ, Kett, Skalsky Pavel, labuť, Jana M.
Komentáře (3)
Komentujících (3)