Anotace: Hlavně mojí kobylce. Za to, že je už 1000 a 1 den v mém životě. Stay With Me. Vím, proč jsem ti to jméno dala.
Koním nerozumím ale podle tvé básně bych opravil
přísloví "Pes, nejlepší přítel člověka."
08.07.2011 20:16:00 | Pelican
Lásku ke koním jsi opravdu vyjádřila moc hezky, taky je mám ráda, ty jejich oči hovoří.)))
09.02.2011 14:18:00 | carodejka
ST ... i za "synchonicitu" a že to "nemusím" psát já ... koně .. o ně m ..ěla jsem :-)
04.02.2011 00:54:00 | Helena Lovecká