Duši spřízněné ...
Anotace: věnovaná .. po rozhovoru u konopného čaje .... :-) aneb ... reportáž z dnešního večera ...
Sbírka:
O mě .. a taky o lidech
Díky za čaj i inspiraci
moje láska se mi vrací
k sobě i vám všem
díky lide za leden! ....
... i únor
byť pro někoho možná úmor
pro mě radostná srdce ve sněhu policejních aut....
„My nemáme sníh“
smutně, ale s úsměvem,
říká strážník - překvapivě - z černých skříněk aut nám kyne - v nebledém
nepochmurném oblečení
v jiném autě hlídající
... halící
svou zřejmou lidskost
do úboru ...
...černající ...
ale přitom kdyby mohl,
kdyby dítě vyběhlo
to čím jsme doza-jistě někdy byli
a sváděly nás zase víly
ke svým nočním tanečkům ...
kdyby zase věřili jsme
i vánočním stromečkům
kdyby úsměv, radost naše
zase tahala nás z kaše
kdyby kdyby nebylo
jak by se nám as žilo
bylo milo či nemilo?
co si myslíš, Radmilo...
? :-)
Přečteno 445x
Tipy 24
Poslední tipující: ni.va, V.N.Losinský, Danga, Romana Šamanka Ladyloba, Jiná, šuměnka, labuť, Květka Š., Mbonita, CULIKATÁ, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)