Anotace: pořád mám touhu napsat nějakou fantastickou baladu a nějak se mi to nedaří...
Nikotine, kdyby mi toto napsal někdo, kdo opravdu umí psát poezii, či prózu, nebo texty k písním, tak bych to bral vážně. Ale jelikož je to od tebe...
04.02.2011 20:51:00 | Vlastimil Oldřich
Však jednou se podaří, i to zkoušení psát něco velkého má něco do sebe. A neposlouchej povýšenecké řeči, ten, kdo doopravdy umí, je shovívavý, kdo je namyšlený, kritizuje! Kdo ví, jak by to měl napsat, kdyby to uměl, je zaměstnán jako kritik. :o))
04.02.2011 15:59:00 | Zasr. romantik
Nedaří, to je dobrý leda dětem ze třetí třídy. Možná s posledním veršem to začínám vonět něčim zajímavějším.
04.02.2011 14:45:00 | Nikotin
a tím jste tuto mou báseň úplně přebyla, to jsem to sem vůbec nemusel psát :-) :-O ... ale mnohdy tu vidím, že komentáře jsou lepší, nežli díla...
04.02.2011 13:32:00 | Vlastimil Oldřich
konec světa a začátek vesmíru
všechno je pomíjivé a znovuvstávající
Fénix z popela zvlétající
svět cherubínů versus satyrů...
04.02.2011 13:24:00 | šuměnka