Buší mi srdce
Buší mi srdce
buší divoce
buší jako o závod
to snad přece?
nějaké emoce?
před očima mám mlhavo
dala jsi mi impuls do života
dala jsi mi života smysl
a já pro tebe budu žít
teď našla se u mě nějaká hodnota
optimisticky mám laděnou mysl
a každej mi může políbit řiť
Přečteno 395x
Tipy 13
Poslední tipující: Philosophic Theory, Gabrielle, Mbonita, labuť, Lioness, Zasr. romantik, James Libustka, Linzerka, Nikotin
Komentáře (3)
Komentujících (3)