Anotace: a o lidech / dopsaný koment pro Petra Hanku / tímto díky za inspiraci
obzvláště
"Mám prostě ráda rovinu / a neustojím lež a respektuji činy
Každý má svoje hranice, svou vlastní aureolu
A jistá úcta k člověku je cestou, jak být láskyplně spolu… "
je mi nejen dnes velmi známé .. ST
17.02.2011 22:09:00 | Helena Lovecká
.. mám dojem, že tohle dokáže napsat člověk.. a i když jsme lidé všichni , ne každý má tu pozoruhodnou cenu člověčiny..
06.02.2011 22:07:00 | zelená víla
Šuměnko, suprové, zvláště ta část a pravdě a lži... vím, že lež je aj tu a nejen Tobě na očích, ale to v životě normální... ať už příčinou je láska, žárlivost, intrikaření či cosi horšího... člověk je vždy sám s sebou, když opravdu umí jisté věci pochopit a zdá se, že ty máš zcela jasno a já též :o) ST!**** víc není třeba dodávat.
PS.
Lilith držím v ruce a chcu se na ni zrovnika podívat.
06.02.2011 15:56:00 | NikitaNikaT.
Všechno krásné a bez pochyby ST, jen v té formě, kdy druhá sloka nerespektovala první, jsem se ztratil. Ale poklona.
05.02.2011 18:39:00 | Mallerick