Anotace: ....na to mě přivedl jeden komentář na mou báseň z posledních dní,schválně neuvádím na kterou....
...ještě dodatek: mladý Nikotin - nejen že dobře píše, ale má dokonce vkus i názor. LIDI!!! Kam jste dali oči...
06.02.2011 18:16:00 | Aťan
Rýmovačka by měla mít rým a rytmus, tohle je něco příšernýho...
Přečetl jsem si i ostatní básně - podle mne podprůměr Literu. Ale zkoušej to dál, lidem se to líbí :)
06.02.2011 18:12:00 | Aťan
Nezáleží na rýmu, alespoň mě ne... mě musí zaujmout obsah, mám ráda básně pravdivé, upřímné, od srdce a myslím, že rým není podmínkou. :o)
06.02.2011 14:59:00 | NikitaNikaT.