Na Moravcoj mně vadí, že moderování svýho času nechal a hrozně se nechal opájet tím, jak ho za to všichni chválej (třeba v Uvolněte se, prosím), a nakonec se k tomu zase vrátil. Nikdo prostě neumí odejít v pravej čas! :-)
06.02.2011 18:58:00 | 6thSun