Granátový náramek
Anotace: Všem kteří vědí...
řízla se do zápěstí
granáty-kapičky
to bylo její štěstí
úleva
od bolesti
horší než je ta fyzická
Zlozvyk nebo závislost?
Hysterie nebo jen volání o pomoc?
Když je noc
a nikdo kdo by most přešel k ní
neslyší
bolest vyměnit za bolest
nebo jen test co vydrží
ona a okolí?
Prostě jen miluje granáty a náramky
a šamanka v ní ví
vždyť jizvení bylo vždy
prostředkem jak vyjít z těla
kreslí obrázky holubičí krví
kreslí spirály
a po nich letí k nebi
a tam se vidí ležet dole
jen hadr z masa a kostí
co duši hostí
a přesto je to dar
To samo světlo se v tělo vlilo
to samu lásku přetavilo
a duši je teď oblek malý
chce letět ke zdroji
však ještě čas je
a tak jen kreslí
a granáty nosí na zápěstí
už ví
je světlem
světlem v lidské bytosti
a vše je předem odpuštěno
tak pomalinku
klouže zpět
protože zaslouží si lásku...
Přečteno 356x
Tipy 39
Poslední tipující: Olbik, Helena Lovecká, Divoženka1, ZILA78, jvacl, Actafool, šuměnka, maranika, korncaffe, Javavia, ...
Komentáře (9)
Komentujících (7)