On viděl bílé jeřáby…
/ však jenom šalba pro oči to nejspíš byla /
Oni už dávno nazvali je Anunaki
když sestoupili do ticha se svými koráby
a doba sumerská je tehdy proslavila
/ ta asociace na bílé ptáky
jen nejspíš geny rozvzpomnění právě probudila… /
Tvář nevinnosti rytířů z Nibiru
Sestup k území nikoho
do stínů tónovaných šedí
Průhlednost nejjemnějších papírů
dovolí nahlédnout do cest za oblohou
i sestupů od výšek z vesmíru
do lůna hmot a energií / o nichž, víc než-li my vědí…
Světlo, je fascinací, pro nás, tak jako pro ně
Budiž i danou konstantou, co rychlosti se týče
Spojení v slunci paprsku nejrychlejšího koně
A posun lidských ras nebeským ranhojičem…
Úbočí nahých hor
Strniště rýžová
Někomu na odpor
Jinému k odkazu, který snad zachová…
…oáza vědění, střed všech a nikoho
Otočka klíčem, vědou a oblohou…
13.02.2011 18:32:00 | šuměnka