na doučování...
Anotace: kdybych se byl býval učil...
usadil jsem se spořádaně
do zadního patra
zazvonilo
a pak vešla
představila se jako Angelle
z druhého kolena
zastupkyně
bratrstva lízátek
a mne hned napadlo
zajímavé jméno
je v něm anděl i želé...
v prvé řadě jde
o zapojení smyslů
vizáž a soustředění...
aha tak je mi to jasné
už vím proč
to nikdy nebylo
tak oslnivé
protože jsem byl
v těch snech
od pasu dolů koněm...
další je náruživost
libido je jako sval
posilujte ho...
píšu si
začít víc trénovat
i když
už teď mi stačí
se podívat
na zavináče
a pociťuji vzrušení...
v neposlední řadě
samozřejmě sebevědomí
přestaňte se toulat
bůhví kde
a buďte tady a teď
ze všech svých postav
v jednom těle...
dobrá
odložím krunýř
zpod žeber vysunu ramena
a obrátím se naruby
bože cítím se skvěle...
přihlásil jsem se...
paní učitelko
chtěl bych vás pozval
na futuristickou zmrzlinu
ke svatyni...
přikývla
a smyslně se olízla
se slovy
ráda pane Kornoute
ještě nás čeká
spousta překvapení...
Přečteno 327x
Tipy 40
Poslední tipující: Actafool, Helena Lovecká, šuměnka, Noc17, isisleo, Mbonita, Dota Slunská, hašlerka, Zasr. romantik, Jiná, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)