Anotace: ¨=¨
Moc hezké.
Zalévám láskou uschlé emoce,
probudím spící ryby v potoce,
Tobě dál věřím, hledám kousek místa,
kde může přežít věčný optimista …
10.02.2011 12:11:00 | carodejka
Navlékám střípky na nitky citu
aby zazvonily s větrem do ticha
ať štěstí k Tobě rychle pospíchá
a Ty se k němu opět vroucně přitul...
10.02.2011 08:15:00 | šuměnka
Tak se probuď, už je ráno,
a zvesela, sluníčko již vstává
venku stříbrná tráva
ku štěstí nám mává
ST
10.02.2011 08:09:00 | Kars