Om Shanti = Jsem pokojná duše.
Ležela na pláži,
na půl těla v moři,
zcela svlečena
Kolem voda šumí,
oči nasycené nebem,
na chvilinku zavřela
Prsty
Prvotního zdroje
hezky konejší
Bílá záře za víčky,
každou buňku
v rytmu:
„Jsem pokojná duše“
rozechvěla.
Os regalo un poco de mar
http://www.youtube.com/watch?v=9yPz6S5yQKs
Přečteno 452x
Tipy 25
Poslední tipující: Alien.v.v.s., Krahujec, Helena Lovecká, váhy, j.c., 6thSun, PIPSQUEAK, Květka Š., Radek.oslov.Šafárik, la loba, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)