Anotace: Čo iné nám zostáva? Hlava plná nápadov, ktoré alebo nechodia alebo ich je primnoho a čas nepočká. Ďaľšia variácia na moju obľúbenú tému.
Klamivé vábení..můžu díky němu stokrát po sobě zabloudit a stejně se budu vábit do ztracení dál.
13.02.2011 12:37:00 | Chancer