Jsi tu?*
V přímých čarách
hvězdokupy
ač ještě živá
už na marách
čekajíc na vzestupy
rozetřená
na černomodré obloze
jak na krajíci
v pocitech šaška krále
s rolničkou na čepici
ve chvíli
než den se s nocí políbí
princezna bez pomoci
ač ještě živá
schoulená do bezmoci
kokon těsně před výbuchem
zla
jež kolem létá vzduchem
tříštící se
v hvězdokupách citu
¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨jsi tu?
Přečteno 285x
Tipy 20
Poslední tipující: carodejka, šuměnka, Helena Lovecká, Sladkalu, enigman, Květka Š., Gabrielle, la loba, jitka.svobodova, Skalsky Pavel, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)