Riders on the storm
Anotace: ...pro tebe Jimmi
"Viděls někdy Boha?"
- V mandale. V symetrickém andělu
Cítils ho? Ano. Při sexu. V slunci.
Slyšels? V hudbě. V hlasech.
Dotkl ses ho? Ve zvířeti. V tvé ruce.
Ochutnal? Ve vzácném mase, kukuřici, vodě
víně.
Jim Morrison
.................................................
....
vnímej jak padají kapky deště
obloha vře
otevřené okno
cítíš
energie darovaná
rozhazovačným bohem
eletrizující tvou kůži
abstraktní pohyb
proudů vcítění se do světla...
tvůj hlas
anděli temnot
probouzí v duši
mystická zrození
myšlenek
.
.
.
byls bohem
ještěrčí králi
.
.
.
vzkříšení
svobody ducha
strach
.
.
.
básníku obscéních představ
.
.
.
v duši mi spí úzkost
vepsaná do tvých poselství
.
.
.
svlékáš mě
.
.
.
mé smysly křičí
.
.
.
tvé ruce
modlí se
s mými
.
.
.
jsem tebou prokletá
posedlá nocí
.
.
.
ulehá do mě splín
.
.
.
venku prší
.
.
.
cítím
.
.
.
vůni tvého hlasu
Jimmi
.
.
.
z nenávratna
snů
Přečteno 421x
Tipy 28
Poslední tipující: jedam, vánek, šuměnka, V.N.Losinský, G.P., nejsembásník, Jana M., P.Z., labuť, Helena Lovecká, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)