Moc se mi líbí. Nejvíce asi třetí sloka :) Krásná "bláznivá" báseň :)
08.03.2011 13:03:00 | Anne Leyyd
tak tedy! ta je snad pro mě:-)) napadá mě jen jedno slovo ve spojení s tímhle dílem! - geniální -
26.02.2011 13:27:00 | Actafool
...život je nádherný a nejnádhernější je pro blázny...
tak se snažme!
:o)
Jiří
22.02.2011 16:23:00 | j.c.
Tak evidentně Ty jsi já a jsem Ty
děláme stejné blázniviny, kreslíme na ploty
a malujeme oblohu a češem trávě vlasy
smějem se sami sobě hned až zaslzí nám řasy
foukáme všude ostošest a poletujem světem
hledáme krásu přírody i lidí, která kvete...
18.02.2011 17:37:00 | šuměnka
Krásně jsi vyjádřila otevřené srdce,
co připraveno je, pomáhat i přes to,
že někdy uvnitř těla, není do vesela
16.02.2011 22:43:00 | labuť