Anotace: mírně nadhledová, ale kdoví co vlastně skrývá... ženy, partneři ... otcové ... (muži, partnerky ... matky?...) není to klišé, ani otřepané psychologické zjištění, jak jinak bychom mohly-i žít tady na (matce) zemi a hledět do (otcovských) oblak ? ...
Sbírka: Inspirováno ...
říkám mu sice; tati
ale doufám, že On je vlastně žena
a že ta teze platí
a my vyšli od ní z pléna...
22.02.2011 14:18:00 | šuměnka
Taky Nezmary poslouchám několik desetiletí, občas zajdu na koncert (to není k tvé básni, ale ke komentu "když nad ránem ozvou se kohouti, to už nemá cenu jít spát")
Jo a tvá tabáseň má takovou svěží sklatbu.
19.02.2011 09:59:00 | René Vulkán