DO SKONÁNÍ
Čaruji
ale kouzla vysychají
maluji
ale tóny barev pod štětcem umírají
levituji
ale vzduch je tak řídký
spojuji
ale kladou na mě výtky
deponuji
ale do které epochy tě zařadím
přislazuji
ale vždy přesladím
losuji
ale pokaždé žádná výhra
dávkuji
ale nikde žádná výzva
opanuji
ale jen poslední místa žebříčků
oddaluji
ale kolik ještě vzplane ohníčků
idealizuji
ale tenhle svět není ideální
odbavuji
ale city mé zůstanou mi do skonání.
Přečteno 299x
Tipy 28
Poslední tipující: jedam, Mbonita, Danga, Nick Name, zenge, labuť, Helena Lovecká, Psavec, Jiná, la loba, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)