Prosím
Prosím, vím, že nezasloužím
prosím, ne však za sebe
prosím slunce, vyjdi
ať už nezebe
V žáři nesmírné
prosím, slunce vyjdi
prosím, vesmíre
Prosím, ne tak moc
prosím, vše tu bylo
prosím slunce, vyjdi
bez tebe tu není milo
Vzít na sebe celou vinu
prosím, slunce vyjdi
prosím, za lidi beze stínu
Komentáře (0)