Mlčím
Anotace: ......omlouvám se všem.....a tobě děkuji za blízkost
Mlčím
daleko od lidí
zatoulaná sama v sobě
přemýšlím
bitvami s nepřítelém
v roli mého vlastního JÁ
ztvrdlá
na prach
poutník se stále stejným
obzorem za okny vědomí
stavím
vzdušné hrady
z písku
na pevnějším základu
učím se být sama sebou
bez potřeby pomoci
s nutkavou žádostí
naučit se vnímat
skrz každý nádech
bez drásajících básní
vypovídajících o mé skutečnosti
chci prostě být
ženou na plný úvazek
ne smutkem zbaleným
do úzličku pozlátka
"ZVLÁŠTNÍ"
to já přece jsem
i bez pláče
a siláckých řečí
jak se mě nic nedotýká
už nechci
přátelům brečet na rameni
z toho že zoufale potřebuju
najít vyrovnanost
káva se dá pít
i se smíchem
dámské jízdy
nebo moudrými řečmi
o hokeji nad pivem
s kluky
mlčím
a mé mlčení má ten nejkrásnější důvod
učím se znovu žít
Přečteno 613x
Tipy 59
Poslední tipující: gallatea, jvacl, Noc17, vapiti, mourovatákočka, enigman, Veru, Gabrielle, Tanzania, carodejka, ...
Komentáře (11)
Komentujících (11)