Hledání
Anotace: které "končí" na "konci" vlastního prostoru
Sbírka:
Vhledy
Hledáme lásku
přátele
to milé chvění na těle
po milování milovaného
Dusíme ... se a jeho, když už zase začíná něco skřípat
nejdřív nevidíme a nechceme to vnímat
ale stejně tušíme ...
že to není tak úplně ono
když má básník okno
které nelze ničím zaplnit
zaplnit prázdnotu
o to nám jde
a ono to jde
skutečně
zaplácnout
a najednou cítit plnost
přítomného okamžiku
vmžiku
je v místnosti plno
a rozsvíceno
ženo
že?
no....
ono to JDE
ale ZVENKU to nejde
- trvale -
přátelé ... :-)
Přečteno 369x
Tipy 31
Poslední tipující: Emmelia, casla, hatlapatla, Jiná, James Libustka, Psavec, Sladkalu, V.N.Losinský, zenge, šuměnka, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)