Hra, kterou stojí za to stále počínat
a stále ukazovat nových očím vnad,
tu stojí za to hrát i před smrtí,
i když víš, že zubatá tě brzy rozdrtí...
04.03.2011 11:22:00 | Špáďa
promilujem se jeden v druhém
ať poznáme, kam cesta vlastně vede
já budu brázda, buď tedy mým pluhem
začneme v rozbřesku, skončíme v noci šedé...
26.02.2011 08:42:00 | šuměnka
Proč stále soupeříme -zraňujeme?
Proč jak dva slepci
tápem hustým lesem
srdce svá nabodnutá
na kopí nesem?
v těchto dnes pro mě velmi aktuální ... proč? ...vymanit se nelze ... jenom to pro-pře žít :-) ST
25.02.2011 14:19:00 | Helena Lovecká
Třeba budeš.Posílám Ti pohlazení a přátelské obejmutí.Zase bude lepší čas a v očích Tvých plno krás:-)
25.02.2011 13:39:00 | CULIKATÁ
docela risk..
25.02.2011 10:51:00 | Lagedama