Zítřek
Sedím na židli, vše mě sere,
Co životu nedávám to si sám bere.
V hlavě vracím si má muka
však konejší mě tvá ruka
a s ní jde všechno tak hravě,
Však konejšíš pouze v mé hlavě
Myšlenka mě vevnitř snad roztrhá
Že všichni jsou šťastnější než-li já
Tváře v dlaních, dlaně v rukou
Dřímají kůži od soli suchou.
Vysušenější je jen můj vnitřek,
beznadějnější než sám zítřek.
Přečteno 356x
Tipy 4
Poslední tipující: Alien.v.v.s., Viva La Roma, slečna.závist
Komentáře (1)
Komentujících (1)