Nezájem...
Těhotná Panenka Marie stojí na kraji silnice,
s lacině zvednutou sukní
koketním úsměvem
a trnovou korunou
v kabelce
A koho to zajímá???
Nikdo ani nevzdechne.
Dnes ráno jsem potkala Abraháma,
plakal a vykřikoval nesmysly
o konci světa
měl nohu v sádře
a zrovna nevoněl
A koho to zajímá???
Nikdo ani nevzdechne.
Budu obědvat s Hitlerem,
oholil si knírek
konvertoval k judaismu
stal se z něho homosexuaál
a jeho čivava se jmenuje (JHVH)
A koho to zajímá???
Nikoho.
Přečteno 491x
Tipy 4
Poslední tipující: Špáďa, Ricarda Haner Lowery
Komentáře (1)
Komentujících (1)