Anotace: čtyřverší o torzu draka na vedení vysokého napětí mezi Medláneckými kopci, aneb i František Hrubín by měl ze mě radost :-)
Právě čtu Horníčka, měl by z Tebe radost taky .. z toho plyne poučení nejen pro podzimní draky :-))
ST!
03.03.2011 09:43:00 | jita.1965
Varování nese
ten drak, co tak vlá tu:
Nedotýkejte se
elektrických drátů!
:-)
28.02.2011 16:44:00 | divoska_jaja