Anotace: ..............
v mžiku jen mrknem
kdy nastane čas
se scvrknem...
jéjda to není moc vábivé
život a láska
toť věci svádivé
ochutnávka dnem i nocí
modrá je nám nápomocí...ST
02.03.2011 18:41:00 | Tanzania
Tvé dílko nutí k přemýšlení, víš, takovému temu pozastavení a to je mocky dobře, ST!***
02.03.2011 18:37:00 | NikitaNikaT.
Živou vodu pít
neposlechnout konce hlasu
vyrovnaně žít
hledat pozitivní krásu
energii pošli dík
život je velký otazník
-s mnoha trasami...
01.03.2011 14:12:00 | CULIKATÁ