rozedrán osudem
rozedrán bytím
hřeším ale hřeším
na sobě
trápím nejvíc sám
sebe
ničím se ničím se
ze vnitř
a pak ničím vše okolo
nedokážu se usadit
furt někám běžím
pospíchám a přitom
se líně táhnu
kam proč jak kde je
cesta
nejhorší je
před koncem zjistit že
cesta je slepá
pak přichází otázka
vracet se na začátek
a nebo prorazit
cestu dál