jsem krásná
Anotace: narcisticky narcistická ;D
oo
jsem krásná,
když se ráno probouzím
jsem krásná,
když ze tvých rukou jím
jsem krásná,
když směju se v houpačce na dětském hřišti
jsem krásná,
když tančím a déšť z nebe prýští
jsem krásná,
když rty mám špinavé od čokolády
jsem krásná,
když ve špatných věcech hledám klady
jsem krásná,
když toužíš a já ti plním sny
jsem krásná,
když trávím s tebou celé dny
jsem krásná,
když o mně sníš
jsem krásná
a ty to víš,
..můj budoucí..
oo
Přečteno 348x
Tipy 25
Poslední tipující: Rakasteta, Alien.v.v.s., Charibeja, Maro Deives, James Libustka, šuměnka, Jiná, Fenceless, Helena Lovecká, jedam, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)