Štěstí ke hvězdám
Kapka vsákne do polštáře, hvězdný prach dá přednost páře..
..nebo pára oné kapičce..
A pohádky jsou stále stejné
Stejně krásné, obyčejné a v hlavách se nám staví sny!
Jak reálné, však závisí..
.. na intenzitě našich tužeb.
Mozek, či snad centrum služeb? Vyberme si každý své
Přání naše vysněné
Přečteno 318x
Tipy 4
Poslední tipující: CULIKATÁ, Gabrielle, Trystan ap Tallwch
Komentáře (0)