.. . jako sociální studie ... na jedničku ...
***- ... jako sociální báseň ...?
..... ... .... ... asi p.Bezruč psal lepší ... :-))
Jo, dnešní doba mladých je o jinakosti a škatulích ...
každý se chce odlišovat a zároveň chce někam patřit, ...
kdo není feťák nebo skejťák, Emo nebo Debo ..
jako by nebyl ...
každý se profiluje do stádečka hlavně ohozem a vybavením
- svou "COOL" slupkou
v tom jsou opravdu mladý dnes ... každý jiný ...
ale uvnitř trapně stejný a velmi prázdný ...
/ ne všichni - ale většina /
když mí vrstevníci byli teenage, chodili jsme ve stejnejch teplákách s Prioru až na pár jedinců celá škola ...
na pohled jsme všichni byli trapně stejný ...
ale každý jsme četli svý "klasiky", vzývali své "Guru ", poslouchali svou muziku a recitovali svý básníky ...
... ani jeden z nás netrpěl vnitřní stádností jako
ti mladý dobyvatelé kultury a světa dnes ...
***- ...
03.03.2011 15:21:00 | HarryHH