BEZBŘEHÉ NESKUTEČNO
Skládáš se
z kvantity,prostoru a změny
sloučenina matematické analýzy
v renesanci geometrické logiky
vkrádáš se
do teorie množin a podmnožin vědy
napíchnutá na schématické dialýzy
svázaná svými návyky a zlozvyky.
Tak křehká
jako soustava lineárních rovnic
nezaměnitelná alfa i beta
prvek v potenciálu historie
tak lehká
jako geometrická dimenze zornic
v topologii potenciálu zakletá
do číselné disharmonie.
Krásná forma bez obsahu
aktuální nekonečno
suspenze časoprostorového rozsahu
takové bezbřehé neskutečno.
Přečteno 275x
Tipy 21
Poslední tipující: labuť, la loba, Helena Lovecká, šuměnka, Psavec, Danga, Květka Š., CULIKATÁ, Mbonita, Kars, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)