že jsme i když roztrhaní na kousky
že slunce zazáří
že voda smáčí naše sny
i šlápoty
že umíme ještě milovat i nenávidět
nebo prostě jen vidět...druhé...
že zpíváme i jíme
pláčeme,radujeme ,spíme
bruslíme
víme...snad
že pořád ještě jsme...
05.03.2011 21:05:00 | Mbonita
buď rád;
že na na otázky odpovědí se Ti dostává
neb na některé se jich nikdy nedočkáme
i kdybys hlavou k zemi stál a Tvoje postava
by moudro nalezla a vytryskl tam pramen...
05.03.2011 16:31:00 | šuměnka
že, aby, kdyby, když, jestliže, protože, zda li, toť spojky podřadné,
to tvé básně ale nejsou, jsou nádherné
ST
05.03.2011 11:27:00 | Kars