Znám mnoho světel v lidských obalech
a Tvoje báseň souhra tónů k poslechu
kdo tuhle záři vnímá, překročil v žití břeh
do citu magična, kde svět má barvu v nádechu...
07.03.2011 11:17:00 | šuměnka
moc dobře napsané!!!
05.03.2011 18:40:00 | xoxoxo
Dnešním dnem nelekám se
Tvé verše v plné kráse
zvoní na hranu temnoty
nemám strach ze samoty
kde duše světlem stále svítí
lehkostí mohu jíti
bez starostí a bolestí
snad se mi tam poštěstí
potkat barevný ráj:).Ale,ať je to raději co nejdéle,já chci ještě dlouho culit:)))
05.03.2011 14:21:00 | CULIKATÁ
Jsi světlo
záříš
tma je jen druhá tvář
a tělo
oblek co v tomhle světě
oblékáš
jednou se potkáme
dva paprsky
ani muž
ani žena
a naše ega nebudou ohrožená
lidským osudem
splyneme
budem a nebudem
ve věčnosti
pochopíme že jsme jen hosti
jen sen
neboj se příteli
neboj se jít
do tmy
potkáš tam světlo...
tohle celé je super záležitost smekám...ST...ST...ST..
05.03.2011 12:02:00 | ZILA78